s8
 
iPhone 8 bizar veel sneller dan Samsung Galaxy S8 iCreate.
Om de prestaties in het dagelijks leven te meten, zetten de onderzoekers de telefoons écht aan het werk: ze lieten de iPhone 8, Galaxy Note 8 en Galaxy S8 dezelfde 2 minuten durende 4K-film, met dezelfde toegevoegde overgangen en effecten, exporteren en opslaan.
s8
Samsung Galaxy S8 met Vodafone Telefoon Abonnement.
Bespaar jezelf veel tijd en geld: vergelijken loont. Vergelijk eenvoudig thuis vanuit je luie stoel. Al 6 jaar de grootste telefoon vergelijkingssite. Home Mobiele telefoons Samsung Samsung Galaxy S8 Vodafone. terug naar overzicht. Alle Samsung Galaxy S8 abonnementen. Samsung Galaxy S8 bij Vodafone.
Samsung Galaxy S8: prijzen, specs reviews.
Tegelijkertijd is de nieuwe processor van Samsung wel een stukje zuiniger dan zijn voorganger en zet Samsung in op een veilige batterij die een lange levenstijd moet hebben. Heb je de Galaxy S8 liever met een groter scherm van 62, inch, kijk dan eens naar de Galaxy S8 Plus.
Samsung Galaxy S8 krijgt In-Traffic Reply app gratis.
Wie vanaf nu onder meer een Galaxy S8 koopt, hoeft m dus niet meer zelf uit de Play Store te downloaden. Tevens krijgt iedereen die al een S8 of S8 Plus heeft binnenkort een automatische melding, met de vraag of je de app wilt installeren.
Samsung Galaxy S8 kopen Mobiel.nl.
Er zijn daarnaast geruchten die beweren dat de nieuwe Samsung Galaxy een irisscanner zal krijgen. Hiermee kan de smartphonegebruiker op een eenvoudige manier zijn telefoon ontgrendelen met zijn ogen. De irisscanner herkent de eigenaar aan de hand van zijn iris.
Samsung Galaxy S8 Test, Reviews Prijzen Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
De Samsung Galaxy S8 is een in april 2017 geïntroduceerde topsmartphone. Met name de smalle randen boven en onder het scherm zorgen voor veel ruimte op het scherm. Het glas van het scherm bedekt het toestel grotendeels, het breekt gemakkelijk bij een valpartij.
Hardware Info.
Hardware Info is onderdeel van DPG Media. Onze sites en apps gebruiken cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie onder andere om je een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren, en deze informatie toevoegen aan bezoekersprofielen.
Samsung Galaxy S8 Review, specificaties, prijzen, release-datum en meer details.
Samsung Galaxy S8. Samsung Galaxy S8. Samsung Galaxy S8 specificaties. De Samsung Galaxy S8 is een van de twee vlaggenschepen uit de S8-serie. Deze uitvoering krijgt een 58-inch, Super AMOLED-scherm met een beeldverhouding van 1859. Dit maakt de schermen wat langwerpiger.
Samsung Galaxy S8 Hoesjes en Cases Smartphonehoesjes.nl.
Een Samsung Galaxy S8 case is in deze situatie ideaal, want het creëert een veilige omgeving voor je toestel. Een elegante Samsung Galaxy S8 case. Ben je bang dat een Samsung Galaxy S8 hoesje onderdoet aan het uiterlijk van uw smartphone?
Review: Note 8 is een S8 met nieuwe camera maar dezelfde problemen NU Het laatste nieuws het eerst op NU.nl. Wissel kleurenschema. Pijltje beneden. Wissel kleurenschema. Pijltje beneden. Huidige verkeerssituatie. Beurs aandelen. TV Gids. Voetbal wedstrijd
In de lente wist het bedrijf al te imponeren met zijn Galaxy S8 en S8, elegante smartphones met een nagenoeg randloos en gebogen scherm. De Note 8 moet daar nog een schepje bovenop doen. Review: Galaxy Note 8 is goede, maar niet perfecte telefoon.

Contact Us